BARKAMOL SHAXS TARBIYASIDA OTA-ONA VA MAKTAB HAMKORLIGINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Olimqulova Vasila Mamatqulovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:    Ushbu  maqola  umumiy  o’rta  ta’lim  maktablarida o’quvchilarta’lim-tarbiyasi  va  bilim  olishga  bo’lgan  qiziqishlarini  yanada  oshirish uchun ota-onalar bilan hamkorlikni tashkil etishning eng samarali usullari va metodlari haqida fikr yuritilgan.