QO’RQUV VA UNI YENGISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Mahmudova Shahnoza Nosirovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Аnnоtаtsiyа: Mаqоlаdа muallif asosan bolalardagi qo'rquv hislari, uni yengish usullari va psixologik yordam ko'rinishlari haqida so'z yuritadi.