SHAXS XUSUSIYATLARINING SHAKLLANISH BOSQICHLARI - Madazimova Kamola Alisher qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  shaxsning  individual  psixologik xususiyatlarining  rivojlanish  dinamikasi  va  psixik  xususiyatlar  haqida  ma’lumotlar keltirilgan.