O’QUVCHILARINING INDIVIDUAL- PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINI O’RGANISHNING AHAMIYATI - Ortiqboyeva Moxira Tayirovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu  maqloda  o`quvchilarning  individulal  –  psixologik xususiyatlarini  o`rganishning  ahamiyati  mavzusi  yoritilgan  bo`lib, o’quv  jarayonini o’quvchi shaxsining yosh, psixologik va indididual xolatlarini inobatga olgan holda tashkil  etish,  o’quvchining  psixologik  xolatini  yaxshilash  va  darsga  nisbatan munosabatini  muvofiqlashtirish  kabi  ko’nikmalarni  tashkil  etishda  psixologiyaning ahamiyati  yuqori baholanadi. Ushbu  maqolada maktab o’quvchilarining individual-psixologik xususiyatlari haqida bayon etiladi..