PEDAGOGLAR JAMOASINI BOSHQARISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Bozorova Gulsora G’ulomjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  pedagogik  jamoani  muvaffaqiyatli  boshqarish  uchun  jamoa tarkibini o’rganish, kamchiliklarini korreksiyalash va haqiqiy pedagogik jamoa sifatida shakllantirishga  oid  qarashlar  o‘z  ifodasini  topgan.  Shuningdek,  Jamoada  ishlash ko’nikmalarining  rivojlangan  darajasi  ham  muvaffaqiyatli  jamoa  uchun  asosiy omillardan  biridir.  Jamoada  ishlash  muloqot  vositasida  amalga  oshadi.  Pedagogik jamoaning rivojlanishida shaxslararo muloqot muhim ahamiyatga ega.