ERTAKTERAPIYA ZAMONAVIY TARBIYA METODI SIFATIDA - Yoldoshxonova Barno Otkirjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  gipperaktiv  bolalarni  shakllanishida ertakterapiyaning o’rni va korreksiyasi haqida so’z ketadi.