QAROR QABUL QILISH PSIXOLOGIYASI - Davlatova Bahora Baxtiyor qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya   Mazkur ishda qaror qabul qilish psixologiyasining nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan.  Qaror  qabul  qilish  jarayonining  mohiyati,  uning  bosqichlari,  inson psixikasiga ta’sir etuvchi omillar hamda qarorlar samaradorligini oshirish usullari tahlil qilingan.  Shuningdek,  shaxsning  hissiy  holati,  motivatsiyasi,  tajribasi  va  ijtimoiy muhitining qaror qabul qilishdagi o‘rni ilmiy manbalar asosida ochib berilgan.