TEMPERAMENTNING PSIXOLOGIK VA FIZIOLOGIK ASOSLARI - Rustamova Madinabonu Avazbek qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:    Hozirgi  davrda  temperament  tipi  deganda,  ma’lum  insonlar guruhi uchun umumiy bo‘lgan xususiyatlarning sodda majmuasi emas, balki mazkur xususiyatlarning qonuniy, zaruriy o‘zaro bog‘liqligi tushuniladi. Temperament tipini tavsiflovchi  xususiyatlarning  qonuniy  tarzda  o‘zaro  bog‘liqligi  quyidagi  maqolada keltirilgan