O‘ZBEKISTONDA RAQAMLI MOLIYA XIZMATLARINING RIVOJLANISH TENDENSIYALARI - Turg‘unboyeva Dilso‘z Muxiddinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  O‘zbekistonda  raqamli  moliya  xizmatlarining rivojlanish  tendensiyalari,  ularning  iqtisodiy  taraqqiyotdagi  o‘rni  hamda  moliyaviy tizim samaradorligini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilingan. Raqamli bank xizmatlari, elektron to‘lov tizimlari, mobil banking, fintech texnologiyalari va raqamli moliyaviy infratuzilmaning  rivojlanish  jarayonlari  o‘rganilgan.  Shuningdek,  raqamli  moliya xizmatlarini rivojlantirish istiqbollari va mavjud muammolar bo‘yicha ilmiy xulosalar hamda amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.