MAKTABDA O’QUVCHILARDA SOG’LOM PSIXOLOGIK MUHITNI YARATISH - Nishonboyeva Musavvarxon Soliyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:  Sog‘lom  psixologik  muhit  maktabning  markaziy  qismi bo‘lib, u nafaqat o‘quvchilarning psixologik salomatligini, balki ularning o‘qishdagi muvaffaqiyatini  ham  qo‘llab-quvvatlaydi.  Bunday  muhitni  yaratish  tizimli yondashuvni, barcha ishtirokchilar—o‘quvchilar, o‘qituvchilar, ota-onalar va maktab rahbarlari—larning faol ishtirokini talab qiladi.