KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNI KASBGA YO`NALTIRISHDA O’QUV FANLARINING O’RNI - Qudratova Maftuna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu   maqola  orqali  siz boshlang`ich   sinf  o`quvchilarining  o`ziga  xos  hususiyatlari ,  ularning   qiziqishlari   va   kasbiy  tanlovlari  xaqida  ma`lumotga ega  bo`lishingiz  mumkin.   Muallif  ushbu   maqola  orqali   kasbiga  yo`naltirish  ishlarining    maktab  ta`limidagi  o`rni, uning   nechog`li   muhim  ish  ekanligi   xaqida   to`xtalib  o`tadi.