YOSHLARNI KASB-HUNARGA YO`NALTIRISH DOLZARB MUOMMO SIFATIDA - To'rayeva O'g'iloy Erkin qizi , (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Yosh avlodni kelajakda yetuk mutaxassis bo`lib yetishishi uchun ularni  kasb-hunarga  to`g`ri  yo`naltirish,  yo`nalishni  to`g`ri  tanlashlariga ko`maklashish yoshlarni kelajagida muhim o`rin tutadi.