KASB TANLASHDA QOBILIYATNING O’RNI VA AHAMIYATI - Boboyeva Gulsayri,; Doniyorova Gavhar, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu  maqolada shaxs rivojlanishi, kasb tanlashi va  jamiyatda o’z o’rnini topishida uning qobiliyatlarining ahamiyati  haqida so’z boradi.