OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA STRATEGIK BOSHQARUVNI RAQAMLASHTIRISHNING MOLIYAVIY AHAMIYATI - Isoxonov Javlonxon Hasan o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida strategik boshqaruvni raqamlashtirishning  moliyaviy  ahamiyati  tahlil  qilinadi.  Raqamli  transformatsiya sharoitida boshqaruv jarayonlarini avtomatlashtirish, moliyaviy resurslardan samarali foydalanish  hamda  daromad  manbalarini  diversifikatsiya  qilish  imkoniyatlari o‘rganilgan.  Tadqiqot  natijalariga  ko‘ra,  strategik  boshqaruvni  raqamlashtirish moliyaviy  shaffoflikni  oshirish,  xarajatlarni  optimallashtirish  va  investitsion jozibadorlikni kuchaytirishga xizmat qiladi.