OTA-ONA O’RTASIDAGI KELISHMOVCHILIKLARNING FARZANDLAR PSIXIKASIGA TA’SIRI - Narziyeva Farida Abduxamid qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Oila murakkab ijtimoiy guruh bo‘lib, biologik, ijtimoiy, axloqiy, mafkuraviy  va  ruhiy  munosabatlarning  birlashuvi  natijasida  vujudga  keladi.  Shu sababdan turmushdagi va oila a’zolari munosabatlaridagi o‘zgarishlar uning moddiy-maishiy, iqtisodiy negizi o‘zgarishiga bevosita bog‘liqdir.