INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYATLAR-TEMPERAMENT, HARAKTER, QOBILIYAT - Yusupova Sayyora Xolmamatovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  shaxsning  individual  psixologik  xususiyatlari tavsifi keltirilgan.