MAKTABGA MOSLASHUVDA O‘QUVCHILARNING INDIVIDUAL XUSUSIYATLARINI HISOBGA OLISH - Ubaydullayeva Sohiba Abduxakimovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktabga moslashuv jarayonida o‘quvchilarning individual xususiyatlarini hisobga olishning psixologik-pedagogik asoslari yoritilgan. Maktabga moslashuv bola hayotidagi muhim bosqich bo‘lib, unda yangi ijtimoiy muhit, o‘quv faoliyati  va  talablar  tizimiga  moslashish  jarayoni  kechadi.  Maqolada  moslashuv muammolari, individual yondashuv zarurati va psixologik qo‘llab-quvvatlash usullari tahlil qilingan.