ONLAYN PLATFORMALAR ORQALI INGLIZ TILINI O’RGATISH SAMARADORLIGI - Davlatova Nurjahon Shuxratbek qizi,; Obabakirova Valizaoy Valisher qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  onlayn  platformalar  orqali  ingliz  tilini  o‘rgatishning samaradorligi  tahlil  qilinadi.  Zamonaviy  raqamli  texnologiyalar  yordamida  til o‘rganish jarayonining qulayligi, interaktivligi va moslashuvchanligi yoritib beriladi. Shuningdek, onlayn ta’limning afzalliklari va kamchiliklari, talabalar motivatsiyasiga ta’siri  hamda  o‘qitish  jarayonidagi  o‘rni  ko‘rib  chiqiladi.  Tadqiqot  natijalari  shuni ko‘rsatadiki, to‘g‘ri tashkil etilgan onlayn ta’lim ingliz tilini samarali o‘zlashtirishga xizmat qiladi.