PEDAGOGIK JAMOADA PSIXOLOGIK MUHIT VA UNING SAMARADORLIKKA TA’SIRI - Poʻlatova Muniraxon Akramovana, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada pedagogik jamoada psixologik muhitning mazmuni, uning shakllanish omillari hamda ta’lim samaradorligiga ta’siri tahlil qilingan. Psixologik muhit o‘qituvchilar o‘rtasidagi o‘zaro munosabatlar, hamkorlik, ishonch va emotsional qo‘llab-quvvatlash  darajasi  bilan  belgilanadi.  Maqolada  ijobiy  psixologik  muhitni shakllantirishning pedagogik va psixologik yo‘llari yoritilgan.