YUQORI SINF O’QUVCHILARIDA AGRESSIV-XULQINING SABABLARI VA UNI BARTARF ETISH STRATEGIYALARI - Narziyeva Farida Abduxamid qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu  maqolada  bugungi  kunda  avj  olib  borayotgan    maktab o’quvchilari o’rtasida agressiv xulq atvorni oldini olishda maktab psixologining o’rni, agressiv xulq atvor psixodiagnostikasi va korreksiyasi, o’quvchilar o’rtasida o’zaro sog’lom  munosabatlar  o’rnatish,  va  bir-birlariga  nisbatan  samimiy  munosabatlarini shakllantirish to’g’risidagi fikr va mulohazalar keltirib o’tilgan.