METHODOLOGY FOR DEVELOPING PUBLIC SPEAKING SKILLS THROUGH DIGITAL TECHNOLOGIES - To‘xtasinova Sarvinoz Muxtorali qizi,; Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu  maqolada  raqamli  texnologiyalar  yordamida  ommaviy  nutq  so‘zlash ko‘nikmalarini  rivojlantirishning  zamonaviy  metodologik  asoslari  tahlil  qilinadi.   Tadqiqotda ommaviy nutq ko‘nikmalarini rivojlantirishda onlayn ta’lim platformalari, videokonferensiya tizimlari, virtual va kengaytirilgan reallik texnologiyalari, sun’iy intellekt  asosidagi  nutq  tahlili  dasturlari  hamda  mobil  ilovalarning  imkoniyatlari o‘rganildi.