ROLE OF DIGITAL TECHNOLOGIES IN LANGUAGE LEARNING - To‘xtasinova Sarvinoz Muxtorali qizi,; Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning til o‘rganish jarayonidagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqotda raqamli vositalarning o‘quvchilarning tinglash, gapirish, o‘qish va yozish ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi roli yoritiladi.