MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARDA INGLIZ TILI KOMMUNIKATIV KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDA O‘YIN TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI - Boltaboyeva Nilufar Nematjonovna,; Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  yoshidagi  bolalarda  ingliz  tili kommunikativ  ko‘nikmalarini  rivojlantirishda  o‘yin  texnologiyalarining  ahamiyati yoritiladi.  O‘yin  texnologiyalari  bolalarning  til  o‘rganishga  bo‘lgan  qiziqishini oshirish,  nutqiy  faolligini  rivojlantirish  hamda  muloqotga  kirishish  ko‘nikmalarini shakllantirishda samarali pedagogik vosita sifatida tahlil qilinadi.