CHET TILLARINI TILI O‘RGATISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR VA SUN’IY INTELLEKTDAN FOYDALANISHNING SAMARALI USULLARI - Tuychiyeva Farzona Yusufjon qizi,; Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada chet tillarini o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalar va  sun’iy  intellektdan  foydalanishning  samarali  usullari  tahlil  qilinadi.  Interaktiv, adaptiv  va  kompetensiyaga  yo‘naltirilgan  yondashuvlar  hamda  sun’iy  intellekt asosidagi  platformalarning  ta’lim  jarayonidagi  o‘rni  yoritiladi.  Shuningdek,  sun’iy intellekt  vositalarining  o‘quvchilarning  til  ko‘nikmalarini  rivojlantirish,  ta’limni individuallashtirish va o‘qitish samaradorligini oshirishdagi ahamiyati ochib beriladi.