VAHOB RAHMONOVNING NAVOIY ASARLARI BORASIDAGI TADQIQOTLARI TALQINI - TOG‘AYEVA MUNISA BAXTIYOR QIZI, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA   Mazkur maqolada adabiyotshunos olim Vahob Rahmonovning Alisher Navoiy asarlari va shaxsiyati borasidagi ilmiy qarashlari tahlil qilingan. Olimning Navoiy ijodiga bo‘lgan munosabati, matnshunoslikdagi o‘ziga xos yondashuvi, qo‘lyozmalar va nashrlar ustidagi tadqiqotlari yoritilgan. Shuningdek, Vahob Rahmonov tomonidan ayrim  bayt  va  matnlardagi  xatolarni  aniqlash  hamda  ularni  ilmiy  asosda  tuzatish jarayonlari misollar orqali ko‘rsatib berilgan. Maqolada olimning navoiyshunoslik va matnshunoslik rivojiga qo‘shgan hissasi baholangan.