XALQARO HUQUQ NORMALARINING O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI KONSTITUTSIYASIGA TA’SIRI - Genjaboyeva Muborak, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  ilmiy  maqolada  xalqaro  huquq  normalarining O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining shakllanishi va rivojlanishiga ko‘rsatgan ta’siri ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan tahlil qilinadi.