FUQAROLARNING MUROJAAT QILISH HUQUQI VA UNING DAVLAT BOSHQARUVI SAMARADORLIGIDAGI AHAMIYATI - Genjaboyeva Muborak, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  fuqarolarning  murojaat  qilish  huquqining konstitutsiyaviy-huquqiy  asoslari,  uning  demokratik  davlat  va  fuqarolik  jamiyatini rivojlantirishdagi  o‘rni  hamda  davlat  boshqaruvi  samaradorligini  oshirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi.