STRESS HAMDA DEPRESSIV HOLATLARINING O‘QUVCHILAR PSIXIK RIVOJLANISHIGA TA’SIRI VA UNI BARTARAF ETISH YO‘LLARI - Olimova Shahnozaxon Husniddinxon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchilarda  uchraydigan  stress  holatlarining  psixik rivojlanishga ta’siri, stressni yuzaga keltiruvchi omillar hamda uni bartaraf etishning psixologik  usullari  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  o‘quvchilarning  ruhiy  salomatligini mustahkamlash,  emotsional  barqarorligini  rivojlantirish  va  stress  profilaktikasini tashkil etishning ilmiy-amaliy jihatlari yoritilgan.