SHAXSLARARO MULOQOTDA YOLG‘ONNI ANIQLASH VA INTERPRETATSIYA QILISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Tursunov Ramziddin Toshtemir oʻgʻli, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA   Mazkur maqolada shaxslararo muloqot jarayonida yolg‘onni aniqlash hamda uni interpretatsiya  qilishning  psixologik  asoslari  tahlil  qilingan.  Yolg‘onni  aniqlashda verbal  va  noverbal  signallar,  emotsional  reaksiyalar  va  kognitiv  yuklama  muhim ahamiyatga  ega.  Shuningdek,  yolg‘onni  noto‘g‘ri  talqin  qilish  xavfi  va  individual farqlar ham yoritilgan.