QADAMI QUTLUQ KELGAN USTOZ - Ziyatov Davlatkeldi Umarbayevich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada Qo‘ng‘irot tumani 31-umumiy o‘rta ta’lim maktabi direktori, “Yilning  eng  jonkuyar  ustozi”  nominatsiyasi  sovrindori  Ayimbetova  Qaljan Jollibayevnaning ta’lim tizimidagi samarali faoliyati, maktab jamoasi va o‘quvchilar yutuqlariga  qo‘shayotgan  munosib  hissasi  yoritiladi.  Ustozning  tashabbuskorligi, jonkuyarligi, rahbarlik mahorati hamda o‘quvchilarni bilimli, odobli va vatanparvar etib tarbiyalashdagi xizmatlari maqolaning asosiy mazmunini tashkil etadi.