TARBIYASI OG‘IR O‘QUVCHILAR SHAXSINING SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR VA MAKTAB PSIXOLOGINING FAOLIYATI - Turdiyev Shaxzod Davlat o'g'li, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  tarbiyasi  og‘ir  o‘quvchilar  shaxsining  shakllanishiga  ta’sir etuvchi  psixologik  omillar,  ularning  xulq-atvori  va  ijtimoiy  moslashuviga  ta’sir qiluvchi sabablar hamda maktab psixologining profilaktik, diagnostik va korreksion faoliyati tahlil qilingan. Shuningdek, oila, maktab va mahalla hamkorligining tarbiyasi og‘ir o‘quvchilar bilan ishlashdagi ahamiyati yoritilgan.