INTERYER KOMPOZITSIYASI MAVZUSIDA ISHLASH - Xasanova Marjona Amirovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatatsiya.  Ushbu  maqolada  interyer  kompozitsiyasini  tasvirlash,  zavod  va sexlarning asarlardagi tasvirlari va u yerdagi ishlovlar, rangi, muhit va ishchilarning holati  bevosita  ham  tomoshabin  ham  rassomlarni  o’ziga  jalb  qilishi  va  chet  el rassomlarining bir qator asarlari bilan qisqacha tanishtirib o’tilgan.