BINO INSHOATLARI QURULISHIDA ELEKTRO MANTAJ ISHLARINI OLIB BORISHDA ELEKTR TEJAMKOR VA IQTISODIY SAMARADOR JIHOZLAR BILAN ISHLASHNING ZAMONAVIY USLUBLARI - Iminova Dildoraxon G‘ulomjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Bino va inshootlar qurilishida elektr montaj ishlarini zamonaviy tashkil etish nafaqat xavfsizlikni, balki energiya samaradorligini ham ta'minlaydi. 2026-yil holatiga ko'ra,  ushbu  sohada  quyidagi  tejamkor  va  iqtisodiy  samarador  uslublar  yetakchi hisoblanadi: