KUYDIRISH JARAYONIDA HARORATNI BOSHQARISH VA MONITORING QILISH TIZIMLARINI TADQIQ ETISH - Raximov Hamidjon Allayor o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  kuydirish  jarayonida  haroratni  boshqarish  va monitoring qilish tizimlarining texnologik ahamiyati hamda ularni takomillashtirish masalalari  ko‘rib  chiqilgan.  Haroratni  avtomatik  nazorat  qilish  usullari,  zamonaviy o‘lchash vositalari va boshqaruv algoritmlarining afzalliklari tahlil qilingan.