MAKTABDA PROFILAKTIK ISHLARNI TASHKIL ETISHNING TIZIMLI YONDASHUVI (NARPAY TUMANI 39-MAKTAB TAJRIBASI MISOLIDA) - Xujaqulova Baxtigul Ergashevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida o‘quvchilar o‘rtasida salbiy xulq-atvorning oldini olish (profilaktika) bo‘yicha tizimli ishlar tahlil qilingan. Narpay tumani 39-maktabda amalga oshirilgan profilaktik tadbirlar, ularning samaradorligi va maktab psixologining pedagogik jamoa bilan hamkorligi yoritilgan. Tadqiqotda  barvaqt  profilaktika  choralarining  o‘quvchilar  psixologik  salomatligiga ta’siri ko‘rib chiqiladi.