TUGʻISH DAVRI PSIXOLOGIYASI. KLIMAKTERIK DAVR - Niyozmetova ZamiraMuxtarovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  ma’ruzada  tugʻish  davri  psixologiyasi,  homiladorlik  va  tug‘ruqdan keyingi  ruhiy  holatlar,  onalik  hissining  shakllanishi,  klimakterik  davrda  ayol organizmida yuz beradigan fiziologik va psixologik o‘zgarishlar, ularning oldini olish va psixologik moslashuv usullari keng yoritilgan.