INTERNET TARMOQLARI VA KOMPYUTER O’YINLARINIG BOLA RUHIYATIGA SALBIY TA’SIRI - Choriyev Norqul Qo‘ziyevich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  zamonaviy  ota-onalar  va  ularning  farzand tarbiyasidagi  kamchiliklari,  hamda  bolalarning  internet  tarmoqlari  va  kompyuter o’yinlariga qaramligining sabab va oqibatlari haqida keltirib oʻtilgan