TA’LIM MUASSASALARIDAGI AGRESSIV HOLATLAR VA KONFLIKTLARNING KELIB CHIQISHI VA UNI OLDINI OLISH - Kimsanova Jumagul Mo’ydinjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada agressiv holatlar va konfliktogen hodisalarning pedagogik  psixologik  tavsifi  haqida  so’z  borib,  bir  qator  ilmiy-psixologik mushoxadalar o'rin  olgan.