SHAXS TARAQQIYOTIGA OILANING TA’SIRI - Bekmirzayeva Nilufar Nozimjonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Maqolada  muallif    shaxni  dunyoga  kelishi,  voyaga  yetishi  vajamiyatda  o’z  o’rnini  topishida  uning  oilasini    ota-onasini  o’rni  va  axamiyati haqidagi fikrlarni ilmiy asosda tavsiflab bergan.