MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA TA’LIM SIFATI MONITORINGINI TASHKIL ETISHNING BOSHQARUV MEXANIZMLARI - Shomuradova Nasima Izatullayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Maqolada maktabgacha ta’lim tizimida ta’lim sifati monitoringini tashkil  etishning  boshqaruv  mexanizmlari  yoritilgan. Monitoringning  ta’lim  sifatini oshirishdagi  ahamiyati,  rejalashtirish,  nazorat,  tahlil  va  raqamli  texnologiyalardan foydalanish masalalari tahlil qilingan.