ONLAYIN TA‘LIM AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Murodullayeva Malika Ozodbek qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  onlayn  ʼta’limning  mohiyati, uning  bugungi ta’lim  tizimidagi  o‘rni,  afzalliklari  va  kamchiliklari  tahlil  qilinadi.  Shuningdek, masofaviy ta’limning talabalarning bilim olish jarayoniga ta’siri hamda uni samarali tashkil etish yo‘llari yoritib beriladi.