MOSHNI TAKRORIY EKINDA YETISHTIRISH XUSUSIYATLARI - Karimova Zarrina Abdurafikovna,; Tо‘rayev Ulug‘bek О‘tkirovich,; Bobomirzayev Pirnazar Xursanovich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatotsiya:  Mazkur  maqolada    Buxoro  viloyatining  о‘tloqi-allyuvial tuproqlari  sharoitida takroriy ekin sifatida  ekilgan mosh navlarining don hosildorligi va sifati yuqori bо‘lgan navlarini tanlash uchun  olib borilgan  dala tajribalari natijalari atroflicha bayon qilib keltirilgan.