INKLUZIV TA’LIM PSIXOLOGIYASINING DOLZARB MASALALARI VA KELAJAKDAGI YO‘NALISHLARI - Yusupov Faxriddin Rauf o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqola  inkluziv  ta’lim  psixologiyasining  asosiy  jihatlari,  maxsus ehtiyojlarga  ega  o‘quvchilarning  psixologik  va  ijtimoiy  muammolari,  shuningdek, raqamli  texnologiyalarning  ta’siri  kabi  mavzularni  qamrab  oladi.  Tadqiqotda  BMT konvensiyalari, xalqaro tajribalar va pedagogik yondashuvlar tahlil qilinadi.