TANK BO‘LINMALARIDA VAHIMA EPIDEMIYASI: SABABLARI, RIVOJLANISHI VA OLDINI OLISH YO‘LLARI - Musayev Jaxongir Komiljonovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Tank bo‘linmalarida vahima paydo bo‘lishiga bir qator omillar sabab  bo‘ladi.  Bu  omillar  ko‘pincha  bir-birini  kuchaytirib,  psixologik  chidamlilik chegarasidan o‘tib ketishiga olib keladi.Mazkur maqolada tank bo‘linmalarida vahima epidemiyasi: sabablari, rivojlanishi va oldini olish yo‘llari haqida batafsil  ma’lumotlar keltirilgan.