МАҲАЛЛИЙ ЖУН ТОЛАСИНИ ТОЗАЛАШ УСКУНАСИНИНГ ТАЪМИНЛОВЧИ ВАЛИГИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ВА ҚИЯ ҲОЛАТДА ЎРНАТИШ ОРҚАЛИ ИШ УНУМДОРЛИГИНИ ОШИРИШНИ НАЗАРИЙ ТАҲЛИЛИ - Даврон Жураев Амир ўғли; Худойбердиев Аслиддин Чори ўғли (TADQIQOTLAR, 2026)
Аннотация:  Бу  мақолада  сараланган  жун  толасини  титиш-тозалаш ускунасининг  таъминловчи  валик  диаметри  ва  тишлари,  тишлар  қиялиги, ускунага  ўрнатилиши  такомиллаштирилган.  Натижада  ускунанинг  жун толасини ускунага узатиши меъёрлашган ва иш самарадорлиги ошган.