TAYYORLOV GURUHI BOLALARINI MAKTAB TA’LIMIGA SIFATLI TAYYORLASHDA DEFEKTOLOGNING OILA BILAN HAMKORLIGI - Umurzoqova Go'zaloy Ilxom Qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada defektologning tayyorlov guruhida tarbiyalanayotgan bolalarni maktab  ta’limiga  sifatli  tayyorlash  mexanizmlari  ilmiy  jihatdan  tahlil  qilinib  ochib berildi. Shuningdek bolani maktab ta’limiga tayyorlashda oilaning o‘rni va vaziflari, oilaviy qadriyatlar va indikatorlari nazariy va amaliy tomondan asoslab berildi.