MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA INKLYUZIV TA’LIMNING ZAMONAVIY ASOSLARI - Rahmonova Madina Bahodirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida inklyuziv ta’limning ilmiy-nazariy jihatlari tahlil qilib berilgan. Bu borada ushbu muammoni yechimi pedagogik jihatdan o‘rganildi va aniq manzilli taklif va tavsilar keltirib o‘tildi.