MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI DIREKTORINING KASBIY VA SHAXSIY SIFATLARINI SHAKLLANTIRISH YO‘LLARI - Usmonova Mubora Bolxiyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti direktorining kasbiy va shaxsiy sifatlari  ilmiy-nazariy  jihtadan  tahlil  qilinib,  pedagogik  tamoyillar  va  psixologik metodlari orqali asoslab berildi.