MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA BOLA SHAXSINI SHAKLLANTIRISHDA ZAMONAVIY YONDOSHUVLAR - Bazarova Dilorom Abdixaliqovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlari  tarbiyalanuvchilarini  shaxsini shakllantirishda  ta’lim-tarbiyaning  o‘rni  hamda  tar’lim-tarbiyaning  pedogogik metodlari  va  xususiyatlari  haqida  fikr  mulohazalar  yuritilgan.  Shuningdek maktabgacha ta’lim tizimda zamonaviy yondoshuvlar asosida bolani tarbiyalashning ilmiy jihatlari tahlil qilib berilgan.