O‘YINLAR MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR DIALOGIK NUTQINI RIVOJLANTIRISH VOSITASI SIFATIDA - Xolmuratova Farohat Jumanazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalarni  o‘yinlar  orqali  nutqini rivojlantirishning  ilmiy-nazariy  yo‘llari  tahlil  qilingan  bo‘lib,  bu-maktabgacha yoshdagi bolalarni hayotgan, jamiyatga, oilaga moslashtirshda nutqni takomillashtirish mexanizmlarini rivojlantirishga undaydi.